Συνιστουμε

Δημοψήφισμα - Στοίχημα για τον ελληνικό Λαο ! Το "Ναι" πληρώνει καλά και το "ΌΧΙ" τοκίζει την ζωή μας

Γράφει ο Αρμένης Παπαστράτος

   Το Δημοφίσμα τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ένα με τα αυτιά μας και έχει πολυσυζητηθεί όσο ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελεί αναμφίβολα το θέμα της χρονιάς και ο Ελληνικός λαός καλείται να ψηφίσει με το
εάν θέλει να περάσουν τα επώδεινα μέτρα με στόχο την σκληρή βιοπάλη αλλά την έξοδο στις αγορές μετά το 2017 και με σύμμαχο - φίλο την Ευρώπη.
  Από την άλλη πλευρά ένα ηχηρό "ΟΧΙ" σαν άλλοτε, με απάντηση και μη αποδοχή των μέτρων των θεσμών που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, που όμως δεν γνωρίζουμε το μέλλον, ένα άγνωστο μέλλον που προφανώς με μη σύμμαχο την Ευρώπη και τις νέες συμμαχίες - άγνωστες να μην ξέρουμε κατά πόσο "φιλικές" θα ειναι προς εμάς, ίσως καλούμαστε να επιβιώσουμε εντελώς μόνοι μας. Απομακρυσμένοι στο περιθώριο μας, σε αυτό που μας όρισαν οι ως τώρα χειρισμοί των πολιτικών μας.
  Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις των τελευταίων ωρών άλλες λένε ότι προηγείται η απάντηση του ναι στο 10% και άλλες η απάντηση του όχι. Εμείς θα λέγαμε ότι το θέμα ειναι 50-50 και προφανώς μέχρι να γίνει το δημοφήφισμα στις 5 Ιουλίου θα έχουν αλλάξει αρκετά και οι πολίτες μέχρι τελευταία στιγμή θα προσπαθούν να κατασταλλάξουν την απόφαση τους. 
 Ο κόσμος ναι μεν είναι αγανακτισμένος με την επιβολή μέτρων όλα αυτά τα χρόνια, αλλά θέλει να αποτελεί μέρος της Ευρώπης και όχι εχθρός ή παραπαίδι της Ευρωπαικής αποικίας. Ο κόσμος, δεν τον ενδιαφέρει στην τελική πως θα λέγεται η εξουσία, αρκεί να ειναι δημοκρατική  εξουσία και να μπορέσει να εξασφαλίσει όσο το λιγότερο επώδυνα μέτρα σε συμφωνία με τους θεσμούς ώστε να μπορέσει να επανέλθει σύντομα στις αγορές.και με νόμισμα το Ευρώ.
  Διότι δεν μπορείς να επιστρέψεις σε ένα νόμισμα που έχει πάψει να υφίσταται,, ένα νόμισμα όπως η Δραχμή που πουλήθηκε πολύ "φθηνά" και αν ξαναμπεί στις αγορές θα αγοραστεί ακόμη πιο "φθηνά " και η ζωή θα ειναι πολύ πιο δύσκολη, διότι δεν έχουμε σε όλα τα βασικά προϊόντα αυτάρκεια και ο Λαος που δοκιμάζεται κάθε μέρα δεν θα ξαναγυρίσει στα χωράφια να βοηθήσει την έλλειψη εργαζομένων. Αν κάτι παρατήσεις μια φορά, συνηθώς το παρατάς για πάντα και όσοι λένε αν πάμε σε δραχμή θα γυρίσουμε πίσω σε προιόντα δικά μας να τα κάνουμε σε παραγωγή με αυτάρκεια για εσωτερική κατανάλωση ώστε να μην υπάρχει πείνα. Αυτοί οι άνθρωποι που το λένε, θα έπρεπε να γυρίσουν από σήμερα σε αυτή την κίνηση και όχι την ύστατη ώρα, που ίσως ειναι αργά ή αθετήσουν τα λόγια σου.
  Σε όλη αυτή την κατάσταση γνωστές στοιχηματικές της Αγγλίας και του Εξωτερικού όπως η www.bet11888.com και η www.betsonik.com 
έχουν ανοίξει ήδη τις επιλογές του δημοψηφίσματος και στα αποτελέσματα όπου το "Ναι" στα μέτρα του Ελληνικού λαου πληρώνει 3.05 ( 3+ φορές ) τα χρήματα μας και το "Όχι" πληρώνει 1.50 ( 1.5 φορά ) τα χρήματα μας, όπου τα έχουν αναρτήσει στα ειδικά στοιχήματα, όσο αφορά την Ελλάδα.