Συνιστουμε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτός ήταν ο Πρωταθλητής στίβου που είχε αδυναμία στο "μάτι" [photos]

Tου άρεσε να παίρνει "μάτι" εξαπατώντας δεκάδες ανυποψίαστες κοπέλες μέσα από 3 προφίλ που διατηρούσε στο facebook. Ο Κώστας Αναστασίου, ο 28χρονος Πρωταθλητής στίβου δεν δίσταζε
όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες να ανεβάζει δεκάδες φωτογραφίες με νεαρά κορίτσια αγκαλιά! Τα...
δυο από τα τρία προφίλ που διατηρούσε έχουν διαγραφεί ήδη, ενώ ενεργό μένει αυτό με το οποίο έχει το πραγματικό του όνομα.Το colpo grosso του... Πρωταθλητή και οι απειλές στις κολασμένες επιθυμίες του

Ο κατηγορούμενος, χρησιμοποιώντας τα τρία προφίλ στο facebook, προσέγγιζε νεαρά κορίτσια, επιλέγοντας κυρίως φοιτήτριες διαφόρων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και στη συνέχεια τους έστελνε αιτήματα φιλίας τόσο στις ίδιες όσο και σε άλλες κοπέλες που είχαν στους «φίλους». Υποδυόμενος τον μεταπτυχιακό φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τους έλεγε ότι στα πλαίσια εκπόνησης της διπλωματικής του εργασίας, ήταν απαραίτητο να ελέγξει εξ αποστάσεως διάφορους προσωπικούς υπολογιστές για να διαπιστώσει εαν έχουν προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό ή ιούς και είχε σαν στόχο την δοκιμή της ισχύς και της αποτελεσματικότητας ενός νέου αντιϊκού προγράμματος.


Αφού έπειθε τα θύματα, στη συνέχεια τους ζητούσε να εγκαταστήσουν το Team Viewer, το οποίο είναι πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχείρισης Έτσι αποκτούσε πλήρη πρόσβαση στα υπολογιστικά τους συστήματα, ένα αγνοία τους και στη συνέχεια αντέγραφε πολλά από τα δεδομένα τους, όπως φωτογραφίες και βίντεο.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 28χρονος επικοινωνούσε στη συνέχεια με τα θύματά του, επιζητώντας ερωτικά ραντεβού, ενώ αν δε δέχονταν, απειλούσε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες τους.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες πιο κάτω...