Συνιστουμε

Τι εννοούμε με τον όρο εταιρία - στοιχημάτων

Σε πολλές περιπτώσεις σε μια ανδρική παρέα υπάρχει κάποιος ο οποίος δεν ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα πόσο μάλλον με το στοίχημα. Επομένως ο όρος εταιρία στοιχήματος δεν του είναι κατανοητός, εφόσον δεν έχει ασχοληθεί με το σπορ αυτό.

Σε γενικές γραμμές αυτό θα είναι το αντικείμενο πραγμάτευσης του παρόντος κειμένου. Πάνω κάτω με τον όρο στοιχηματική εταιρία εννοούμε εκείνον τον οργανισμό είτε είναι ιδιωτικού δικαίου είτε δημοσίου δικαίου, είτε φυσικό πρόσωπο, είτε κρατικός οργανισμός ο οποίος παρέχει προς στοιχηματισμό αθλητικά και όχι μόνο δεδομένα. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να στοιχηματίσουν σε γεγονότα και να προβλέψουν κάποια αποτελέσματα ή την εξέλιξη των με όρους που καθορίζει από πριν και δέχονται οι παίκτες.
Πως μπορεί κάποιος να γίνει πελάτης σε μια στοιχηματική εταιρία. Στη χώρας μα που επικρατεί το κρατικό μονοπώλιο δεν έχει παρά να επισκεφτεί το πρακτορείο της γειτονιάς του και βλέποντας το κουπόνι στοιχηματισμού που του παρέχει η εταιρία μπορεί να ποντάρει σε όποιο άθλημα ή αγώνα επιθυμεί. Συμπληρώνει το κουπόνι του και μπορεί στη συνέχεια να παρακολουθήσει την εξέλιξη τους. Εταιριες στοιχηματων όμως λέγονται και εκείνοι οι οργανισμοί που όχι μόνο λειτουργούν με υποκαταστήματα αλλά προσφέρουν παιχνίδι και μέσω διαδικτύου. Η διαδικασία επιλογής παιχνιδιών είναι περίπου η ίδια. Η διαφορά όμως είναι ότι μπορείς να στοιχηματίσεις από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι και όχι σε συγκεκριμένους χώρους.
Πως γίνονται οι συναλλαγές με τη στοιχηματική εταιρία. Στην πρώτη περίπτωση των πρακτορείων δηλαδή, όταν ποντάρεις το στοίχημα σου, πληρώνεις το αντίτιμο εκείνη την ώρα. Αντίστοιχα όταν τελειώσει το στοίχημα σου, και ο τελευταίος αγώνας και είσαι κερδισμένος μπορείς άμεσα να πας στον πρακτορείο να πάρεις τα κερδισμένα, εφόσον συμπίπτει με τις ώρες λειτουργίας των. Τέτοιος χρονικός περιορισμός σαφώς και δεν υπάρχει όταν ποντάρεις σε μια στοιχηματική εταιρία μέσω διαδικτύου. Όμως υπάρχει άλλο θέμα σε αυτήν την περίπτωση. Για τις συναλλαγές σου χρειάζεσαι να διαθέτεις ένα τραπεζικό λογαριασμό, μέσω του οποίου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις συναλλαγές με τη στοιχηματική εταιρία είτε κατάθεση είτε ανάληψη.
Κατά τα άλλα οι στοιχηματικές εταιρίες σαφώς και είναι ένας πολύ προσοδοφόρος οργανισμός. Οι πιο αναγνωρίσιμες εταιρίες έχουν εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο, και ο τζίρος που κάνουν σε καθημερινή βάση είναι ποσά τεράστια. Εξάλλου το στοίχημα είναι έτσι δομημένο ώστε να μην είναι υπέρ του παίκτη και να είναι υπέρ της εταιρίας στοιχήματος. Συν το γεγονός ότι αν επισκεφτείς την ιστοσελίδα μιας μεγάλης στοιχηματικής εταιρίας θα μπορείς να διακρίνεις και πολλές διαφημίσεις, οι οποίες προσφέρουν και αυτές κέρδη.
Από εκεί και πέρα το τμήμα διαφήμισης των στοιχηματικών εταιριών είναι πολύ αναπτυγμένο και μπάνερ και άλλου είδους διαφημίσεις κοσμούν τη βιτρίνα πολλών ιστοσελιδών. Αυτός είναι ο τρόπος που προσελκύουν πολλούς πελάτες. Η κάθε στοιχηματική εταιρία είναι απολύτως νόμιμη επιχείρηση εφόσον λειτουργεί κανονικά και ορίζει τους κανόνες παιχνιδιού, σε κάθε νέο παίκτη που καλείται να τους αποδεχθεί πριν κάνει γίνει νέο μέλος. Όσο υπάρχει κίνητρο, θέληση και δίψα για τζόγο τότε οι εταιριες στοιχηματων θα συνεχίζουν να ανθούν. Εξάλλου ο τζόγος δεν είναι κάτι που κόβεται εύκολα!