Συνιστουμε

Ποντάροντας στην Ασία

 Το αθλητικό στοίχημα κάθε χρόνο αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς και οι ευρωπαϊκές και ασιατικές εταιρίες κερδίζουν όλο και πιο πολλούς νέους πελάτες.
   Δεν είναι το θέμα προσφορών και μπόνους ( bonus ) αλλά το θέμα ζήτησης εξειδικευμένων αγορών, αποδόσεων αλλά και ορίων στοιχήματος. Διότι στην ευρωπαϊκή αγορά στο sports betting ,  οι bookmaker δεν έχουν καμία σχέση με τους bookmaker που είναι στην κλίκα του betting in Asiaγιατί ποντάροντας στην Ασιατική αγορά στοιχήματος , έχεις πολλές παραπάνω δυνατότητες. Καταρχήν έχεις μεγαλύτερα όρια, έπειτα έχεις ανωνυμία προς το πρόσωπο σου και άμεσες πληρωμές μέσα σε λίγα λεπτά αν χρησιμοποιείς ηλεκτρονικό πορτοφόλι.

   Ακόμη υπάρχουν αγορές ειδικές που δεν προσφέρονται σε επίγειους ή online bookmaker αλλά και αποδόσεις πολύ καλύτερες προσφέρονται από την μεριά της Ασίας. Στην Ασία ακόμη δεν υπάρχουν όρια στο αθλητικό στοίχημα. Γιατί; Γιατί, εκεί τα κεφάλαια ρέουν καθημερινά και οι Ασιάτες, οι σωστοίbookmaker και οι τρανοί εκεί πέρα πληρώνουν αυθημερόν μεγάλα ποσά χωρίς κανένα πρόβλημα. Γιατί όταν εδώ σε ένα παιχνίδι ο κορυφαίος ευρωπαϊκός bookmaker σου δίνει όριο να παίξεις π.χ 500 ευρώ, στην Ασία αν το παιχνίδι είναι πολύ ειδικό και ριψοκίνδυνο μπορεί να σε αφήνει και 50000 – 100000 ευρώ και πολλά παραπάνω αν παίζεις μέσω ατζέντη.
   Μία από τις κορυφαίες εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος στην Ασία είναι η Singbetμία εταιρία που δεν έχει τίποτα μα τίποτα να ζηλέψει από καμία ευρωπαική αλλά και ασιάτικη εταιρία, διότι προσφέρει πολύ υψηλά όρια πονταρίσματος, ειδικά στοιχήματα σε κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις, άμεσες πληρωμές και μπορείς να ποντάρεις όσο μεγάλα ποσά θέλεις, χωρίς να σου κόβουν το στοίχημα και να μην στο αποδέχονται. Σέβονται τους πελάτες τους, είναι στην πλευρά τους όποτε δέχονται κάθε λογής στοιχήμα, κάθε ποντάρισμα χωρίς καμία ερώτηση. Γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Γιατί στην Singbet «τραγουδάνε» και πληρώνουν καλά.
 Συνοψίζοντας την μικρή ανάλυση και περιήγηση για τους αρχάριους παίχτες στοιχήματος στην αγορά της Ασίας, ένας παίχτης που σέβεται τον εαυτό του και τα λεφτά του, θα προτιμήσει την αγορά της Ασίας για να ρίξει τα χρήματα του, διότι θα πληρωθεί με καλύτερες απόδοσεις, άρα πιο μεγάλο κέρδος και θα πληρωθεί άμεσα και ανώνυμα μέσα σε λίγα λεπτά αν χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Και χωρίς μεγάλη γραφειοκρατία και δεκάδες επίσημα έγγραφα πιστοποίησης που ζητάνε οι εγχώριοι αλλά και ευρωπαικοί bookmaker.
  Εφόσον το λεγόμενο «Betting in Asia» είναι το νέο δυνατό πλεονέκτημα του παίχτη του στοιχήματος, είναι κάτι το οποίο στο sports betting πρέπει ο κάθε παίχτης να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του, αν θέλει να πληρώνεται πολύ καλύτερα και πιο άμεσα. Από εμάς καλή επιτυχία και πολλά κέρδη σας ευχόμαστε.