Συνιστουμε

Συντετριμμένη η Λίζα Δουκακάρου στην κηδεία του αγαπημένου της συζύγου-Δείτε φωτογραφίες


Το τελευταίο «αντίο» είπε σήμερα η Λίζα Δουκακάρου στον επί 22 χρόνια σύντροφο της ζωής της, Στέλιο Εμβαλωμένο. Η παρουσιάστρια του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega εμφανίστηκε συντετριμμένη στην κηδεία του συζύγου της, ενώ υποβασταζόταν συνεχώς από...
την αδελφή της. Ντυμένη στα μαύρα και εμφανώς καταβεβλημένη η Λίζα Δουκακάρου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η κηδεία του 59χρονου κοσμηματοπώλη πραγματοποιήθηκε στις 4 σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Νέα Ιωνία, ενώ η ταφή του έγινε στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης. Η Λίζα Δουκακάρου πριν ξεκινήσει η δοξολογία δεν άντεξε και λιποθύμησε, με αποτέλεσμα συγγενικά της πρόσωπα και φίλες της να την μεταφέρουν έξω από την εκκλησία. Συνεχώς δίπλα στην γνωστή δημοσιογράφο ήταν η αγαπημένη της αδελφή, αλλά και η καλή της φίλη, Πόπη Τσαπανίδου.Πολλοί φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Νέα Ιωνία για να αποχαιρετήσουν τον επιχειρηματία και να δώσουν κουράγιο στην σύντροφο της ζωής του. Στεφάνια απέστειλαν ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε την Νατάσα Ράγιου, τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο, τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη, την Δήμητρα Αιγινίτη, την Ειρήνη Νικολοπούλου και τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων του Mega, Βίκτωρα Βλαχογιάννη.

Ο Στέλιος Εμβαλωμένος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο την περασμένη Κυριακή.
Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος


Ο Κώστας Βαξεβάνης με την Δήμητρα Αιγινίτη


Η Ειρήνη Νικολοπούλου

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης